Marosi-Bugarschi
Cabinete de Avocat Asociate
535600 - Odorheiu Secuiesc
str. Attila, nr.2.
office@marosi.ro
Tel/fax: 0040-266-212 903

 

DREPTUL MUNCII


Dreptul muncii este un ansamblu de dispoziţii prin care se definesc drepturile şi obligaţiile lucrătorilor şi angajatorilor la locul de muncă. Printre domeniile reglementate de normele dreptului muncii figurează condiţiile de muncă, inclusiv timpul de lucru, munca cu fracţiune de normă, contractele pe perioadă determinată, detaşarea lucrătorilor, încheierea, modificarea şi executarea contractelor de muncă, informarea şi consultarea lucrătorilor, inclusiv în caz de concedieri colective sau de transferuri de întreprinderi precum şi conflictele de muncă.

Activitatea noastră desfăşurată în domeniul dreptului muncii se concretizează - printre altele - în următoarele:

Redactare documente: contracte individuale şi colective de muncă, clauze speciale ale contractelor individuale de muncă, regulamente de ordine interioară.

Litigii de muncă: litigii legate de încheierea, executarea contractelor individuale de muncă, răspunderea angajatorului în cazul concedierii nelegale, acţiuni în răspunderea patrimonială a angajatului, acţiuni pentru plata drepturilor salariale.

Asistare client (angajator sau angajat): cu ocazia încheierii contractului individual de muncă, cu ocazia cercetării disciplinare, cu ocazia conflictelor colective de muncă.
 

CABINETE DE AVOCAT ASOCIATE
CONTACT     FACEBOOK     PARTENERI
HURO
©Marosi-Bugarschi Cabinete de Avocat Asociate