Marosi-Bugarschi
Cabinete de Avocat Asociate
535600 - Odorheiu Secuiesc
str. Attila, nr.2.
office@marosi.ro
Tel/fax: 0040-266-212 903

 


A fi avocat înseamnă mai mult decât practicarea unei profesii: e un stil de viaţă. Noi am ales acest stil de viaţă, pentru că ne face plăcere să lucrăm în acest domeniu, pentru practicarea căruia - dincolo de cunoştiinţe adecvate, şi gândire logică - trebuie creativitate şi vocaţie. Libertatea, independenţa dar şi responsabilităţile oferite de cariera de avocat pentru noi sunt veritabile piste de autorealizare şi creare de valori. Credem că în condiţiile unui haos ce şi-a pus stăpânire pe întreaga societate, clienţii au nevoie de un partener bine pregătit, cu ajutorul căruia îşi pot rezolva problemele.

Biroul nostru, sub denumirea de Marosi-Bugarschi Cabinete de avocat asociate a fost înfiinţat în anul 2012, fiind prima asociere de avocaţi din oraşul Odorheiu Secuiesc. În anul 2013, denumirea cabinetului s-a schimbat în Marosi-Bugarschi Cabinete de avocat asociate. Moto-ul nostru îl constituie cuvintele lui Napoleon Hill, citate mai sus. În majoritatea timpului ne ocupăm de probleme litigioase: litigii civile, comerciale, de contencios administrativ, litigii de muncă. Caracteristica principală a acestor litigii este contrarietatea de interese dintre părţi.
Noi urmărim un singur lucru: atingerea scopului urmărit de client. Fondatorii biroului - având o experienţă vastă în practicarea meseriei de avocat - stau la dispoziţia clienţilor în vederea rezolvării problemelor lor de natură juridică. În munca noastră suntem ajutaţi de specialişti din alte domenii: contabili, executori judecătoreşti, topografi, traducători autorizaţi. Activitatea noastră se bazează pe relaţia strânsă şi colaborarea flexibilă pe care o avem cu clienţii noştri.

CABINETE DE AVOCAT ASOCIATE
CONTACT     FACEBOOK     PARTENERI
HURO
„Succesul nu necesită explicaţii,
eşecul nu permite justificări”
©Marosi-Bugarschi Cabinete de Avocat Asociate